De Markloawen hebben een passend trio hoogheden om volop carnaval te vieren dit weekend.
De Markloawen hebben een passend trio hoogheden om volop carnaval te vieren dit weekend.

Johnny, Brenda en Richard voorop bij de Markloawen

Algemeen

De Oldenzaalse Markloawen zijn klaar voor weer een geweldig weekend. Van de feesten tot de optocht, het belooft weer een geweldig feest te worden in de Boeskoolstad. Graaf Johnny, gravin Brenda en Sik Richard hebben er zin in!

OLDENZAAL - Graaf Johnny (57) is getrouwd met Anita. Zij zijn de trotse ouders van twee dochters. In het dagelijks leven is Johnny buschauffeur, hij maakt al jaren deel uit van de Raad van Elf. Gravin Brenda (55) is gehuwd met oud-graaf Patrick Roord, samen hebben zij vier kinderen. Brenda is werkzaam bij de GGD en daarnaast zelfstandig lifecoach. De roots van sik Richard liggen bij Barrakus.

Hun motto luidt:

‘Zonder gedram en gezeur vleegt wie ’t carnaval deur’.

Richard: “Ik ben 49 jaar en heb een relatie met Claudia de Vogel. Ik heb een samengesteld gezin. Zelf heb ik een dochter Jorien en een zoon Lenn. Daarnaast heb ik 2 bonus kinderen, Damian en Sharon.”

Uitleg onderscheiding: Achterkant is het schild van FC Twente. De kleur blauw verwijst naar kleding van de hoogheden. De bus verwijst naar Graaf Johnny’s beroep als buschauffeur. Telefoon: Gravin Brenda is werkzaam bij de GGD. De 3 biertjes in de bus staan voor de hoogheden die aan het boemelen zijn en voor de hobby van Richard, die organiseert bierproeverijen. Barrakkus staat voor Richard en Gravin Brenda.