Maak ook kennis met het brede assortiment STIHL machines en gereedschap tijdens de STIHL Demodag op zaterdag 2 april.
Maak ook kennis met het brede assortiment STIHL machines en gereedschap tijdens de STIHL Demodag op zaterdag 2 april.

STIHL Demodag bij Ben van ‘t Mös

Algemeen

De lente is er weer! Hét moment om aan de slag te gaan met tuin en gazon. Er moeten de nodige klusjes gebeuren; van het bijsnoeien van de heg of boom, het maaien van het gras tot de tuin gereed maken voor nieuwe beplanting. Met het juiste gereedschap gaat alles een stuk makkelijker. Ben van ‘t Mös laat u graag kennismaken met het brede STIHL assortiment tijdens de STIHL Demodag op zaterdag 2 april.

ENSCHEDE - Ben van ‘t Mös is al vele jaren dé specialist in de regio op het gebied van tuinmachines groot en klein. Zij geven graag een goed advies, maar je weet pas écht hoe het werkt door het zelf te proberen. De STIHL Demodag is een ideale gelegenheid om deze apparaten eens uit te proberen.

STIHL levert een breed assortiment gereedschap en machines voor zowel de kleine als grote tuin. Denk aan handzaam gereedschap zoals snoeiers, scharen, kettingzagen op benzine, 220 V of op accu en ander bosbouwgereedschap. Maar ook voor de tuinliefhebber met wat meer vierkante meters zijn er praktische machines. Zo is er een uitgebreide selectie grasmaaiers, zitmaaiers, de innovatieve iMow robotmaaier en gespecialiseerde items zoals een mulchmaaier of verticuteermachine. Ook op het gebied van reinigen en opruimen zijn er diverse apparaten en accessoires om het tuinonderhoud gemakkelijk te maken.

Steeds meer STIHL-apparaten zijn leverbaar in een accu-versie; ideaal voor wie graag wat stiller te werk gaat. Omdat STIHL de accu’s en apparaten steeds beter maakt, zijn er ook meer professionele opties te vinden met accu. Zo zijn er nu zwaardere kettingzagen op accu, een nieuwe bladblazer/zuiger op accu en een nieuwe handstofzuiger op accu. Ideaal voor onderhoud aan de apparaten en een opgeruimde werkplek. Andere apparaten kregen een update; zoals de HLA-135 heggenschaar op steel. Eerder hadden deze een draadverbinding tussen de accu en het apparaat zelf, nu is dit één geïntegreerd geheel zonder de onhandige kabel. STIHL introduceerde verder een nieuw professioneel laadstation waarmee vier accu’s tegelijk opgeladen kunnen worden.

Ben van ‘t Mös heeft een mooi perceel beschikbaar waar alle apparaten uitgetest kunnen worden in de praktijk. Ze maken er op 2 april een gezellige dag van; met koffie en een koekje, wat zitgelegenheid met picknicktafels, etc. Nu alleen nog mooi weer erbij en het is een gezellige demodag! Er zijn uiteraard de nodige mooie aanbiedingen en de getoonde demo-machines worden aan het eind van de dag met een aantrekkelijke korting verkocht.

Men biedt naast STIHL diverse andere merken gereedschap en machines aan. Daarnaast bent u er aan het juiste adres voor alle andere tuinbenodigdheden. Zij leveren tevens graag maatwerk voor bijvoorbeeld een nieuwe schutting, veranda of tuinhuisje. Bezoek dus zeker even de uitgebreide afdeling tuinhout. U bent van harte welkom bij Ben van ‘t Mös, gevestigd aan de Haaksbergerstraat 858 in Enschede. Kijk voor meer informatie ook op: www.benvanhetmos.nl