Afbeelding

Kaartverkoop Festiball gestart

Algemeen

“Deze datum is definitief!” Met groot enthousiasme kondigde de organisatie aan dat het Festiball dit jaar écht door zal gaan. Op 24, 25 en 26 juni staat het centrumplein van Tubbergen weer volop in het teken van gezellige live muziek.

TUBBERGEN - Afgelopen jaar kon het Festiball deels doorgaan, waarbij de feestavond op zaterdag geschrapt moest worden als uitvloeisel van de dan geldende coronamaatregelen. Mensen die nog zaterdagtickets hebben van afgelopen jaar kunnen deze tickets dit jaar weer gebruiken voor de zaterdag. 

Vrijdag- en combitickets zijn niet herbruikbaar. Nu de coronamaatregelen voor het grootste deel verdwenen zijn is de organisatie positief gestemd dat er dit jaar een geheel en volwaardig festival gehouden kan worden. Sinds afgelopen week is ook de kaartverkoop gestart. De ‘Early Bird’ tickets zijn nu te koop via www.festiball.party Kaarten voor de vrijdag en zaterdag kosten 9 euro per stuk of een combiticket voor 14 euro. Wie deelneemt aan het volleyballen kan ook een teamticket kopen voor 49 euro, inclusief vier tickets voor het feest zaterdagavond.