Iedereen kan zonder afspraak terecht op de priklocaties in Denekamp en Weerselo deze week. Laagdrempelig en praktisch.
Iedereen kan zonder afspraak terecht op de priklocaties in Denekamp en Weerselo deze week. Laagdrempelig en praktisch. Foto: Shutterstock.com

Vaccinatie ook zonder afspraak in Denekamp

Algemeen

De GGD Twente is momenteel druk bezig met het vaccineren in de wijken zelf. Dit moet het zo makkelijk mogelijk maken voor mensen om hun vaccinatie of booster te halen.

DENEKAMP - De GGD bezoekt veel kleinere gemeenten en wijken waar dan één of enkele dagen vaccinatielocaties opgezet worden. Zo kan men komende zondag van 10.00 tot 16.00 uur terecht in het kulturhus aan de Oranjestraat 21 in Denekamp. Mensen kunnen hier zonder afspraak terecht voor de eerste of tweede vaccinatie en boosterprikken vanaf 18 jaar. Een belangrijk onderdeel van deze pop-up locaties is dat mensen hier ook welkom zijn wanneer ze juist nog vragen of twijfels hebben. GGD-medewerkers staan klaar om deze vragen te beantwoorden met feitelijke informatie. Daarnaast kunnen mensen zich ook via de website www.ggdtwente.nl goed informeren over de ontwikkeling en werking van de coronaprik. Ook in Weerselo is deze hele week een tijdelijke priklocatie opgezet. Hier kan men nog tot en met zondag terecht bij zalencentrum Ensink, gevestigd aan de Lemselosestraat 4. Ook hier werkt men zonder afspraak. Deze donderdag werden ook kinderen van 5 tot en met 11 jaar hier gevaccineerd, dit was wel op afspraak.