Afbeelding
Foto:

Vooruitblikken op 2022 bij nieuwjaarsreceptie FCT

Januari is de tijd van terug- en vooruitblikken. Zo ook binnen de sportwereld. Maar net als vele andere zaken kunnen ook de traditionele, fysieke nieuwjaarsrecepties niet doorgaan. Daarom hield FC Twente donderdagavond de nieuwjaarsreceptie online.

ENSCHEDE - Een nieuwjaarsreceptie in De Grolsch Veste waarbij de supportersgeledingen en businessleden worden verwelkomd kan door de coronamaatregelen niet georganiseerd worden. Naast de beperkingen op evenementen als gevolg van de pandemie is het stadion momenteel ook in gebruik als priklocatie voor de corona-boosters.

Uiteraard wilde de club toch nog even terugblikken op het uitdagende jaar 2021 en vooruitblikken naar hopelijk weer sportieve successen in 2022 met veel publiek. Voor deze gelegenheid werd in samenwerking met Say Yeah Producties uit Enschede een live-uitzending opgezet die te volgen was op het YouTube-kanaal van de club. Onder meer hoofdtrainer Ron Jans en Algemeen Directeur Paul van der Kraan waren te gast aan tafel bij presentator Bert Eeftink. Kijk voor meer informatie en de laatste ontwikkelingen ook op:

www.fctwente.nl