Afbeelding

TMZ en ZorgAccent in Top 10

Algemeen

De Twentse zorgorganisaties TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) en ZorgAccent behoren bij de landelijke top van zorginstellingen. Deze week maakte de Patiëntenfederatie Nederland de lijst van best gewaardeerde zorginstellingen bekend.

TUBBERGEN - TriviumMeulenbeltZorg staat in de top tien in de categorie ‘Verpleeghuizen’ en ZorgAccent staat in de top tien van ‘Wijkverpleging’. Er zijn geen verdere ranglijsten; er is dus geen ‘allerbeste’. TMZ levert onder meer verpleeghuiszorg in Tubbergen bij de Meulenhof en Borgstaete en Erve Mensman in Geesteren. ZorgAccent biedt wijkverpleging aan in onder meer diverse Tubbergse kernen. Beide zijn ook in veel andere Twentse gemeenten actief. 

Erik Vuurboom, directeur wijkverpleging ZorgAccent: “Ik ben natuurlijk ontzettend trots op deze waardering van onze cliënten voor de inzet van onze medewerkers die hun uiterste best doen om kwalitatief goede zorg te leveren. Zorg zoals bedoeld, maar ook zorg die door de cliënten warm wordt gevoeld.” Fred Schrander en Willy Belshof, Raad van Bestuur van TriviumMeulenbeltZorg, reageren blij met de erkenning van de Patiëntenfederatie. “Een prachtig compliment voor alle medewerkers en vrijwilligers zowel in de verpleeghuizen als in de wijk.”