De kerstmannen-expositie is een vaste traditie voor Steenfabriek De Werklust. Er zijn beelden, poppen en ornamenten van over de hele wereld te zien.
De kerstmannen-expositie is een vaste traditie voor Steenfabriek De Werklust. Er zijn beelden, poppen en ornamenten van over de hele wereld te zien. Foto: Shutterstock

Kerstexpositie en winterse wandeling bij De Werklust

Algemeen

Ondanks de coronamaatregelen kan Steenfabriek De Werklust wel een vaste kersttraditie in ere houden: de kerstmannenexpositie. Deze gaat komende zondag 12 december van start en loop tot en met donderdag 6 januari.

LOSSER - Bezoekers zijn dan op donderdag tot en met zondag welkom van 12.30 tot 17.00 uur. Op maandag, dinsdag en woensdag kan de tentoonstelling ook bezocht worden, maar alleen op afspraak. Toegang kost 3 euro voor volwassenen, 2 euro voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar. Bezoekers dienen bij de kassa een coronatoegangsbewijs te tonen. Binnen is het dragen van een mondkapje verplicht. 

Komende zondag houdt het museum ook weer een winterwandeling. Deelnemers kunnen dan routes van 5 of 15 kilometer lopen door de bossen. De start is tussen 10.00 en 13.00 uur. Deelname kost 5,50, inclusief toegang tot de kerstexpositie. Aanmelden via 06-22172649.