Afbeelding
Foto:

Alzheimer Café zoekt helpende handen

OLDENZAAL - Wil jij een steentje bijdragen aan het ondersteunen van mensen met dementie en hun mantelzorgers? Het Alzheimer Café is op zoek naar vrijwilligers.

Dit is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. In het Alzheimer Café krijgt men praktische informatie en hangt er een gezellige sfeer. Met een team van vrijwilligers en professionals worden deze avonden voorbereid en georganiseerd. Dit team is op zoek naar versterking. Zij zoeken vrijwilligers voor de functie van coördinator en voor de functie van secretaris. Als coördinator van het Alzheimer Café zorg je voor de continuïteit van het Alzheimer Café. Je bent de spil in het team en je vindt het leuk om mensen te inspireren en te binden. Je bent het aanspreekpunt voor vrijwilligers in het Alzheimer Café. Zij zoeken ook een secretaris met goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden die nauwkeurig te werk gaat. En die handig is met computer/internet, Word, e-mail en (digitale) archivering.

Meer informatie
Een uitgebreide omschrijving van deze vacatures kunt u lezen op www.onshelptons.nl/prikbord of u kunt bellen naar Impuls: 0541-571414 of mailen naar r.heijdens@impuls-oldenzaal.nl