Afbeelding
Foto:

O.O. Barakkus lanceert Bierbuikenkalender

OLDENZAAL - Carnavalsverenigingen zijn niet vies van leuke, ludieke acties. Zo ook de Oldenzaalse Optochtvereniging Barakkus. Deze kwam op het idee om een eigen kalender te laten drukken. Niet met schaarsgeklede dames of iets dergelijks, maar met bierbuiken.

Ja, het gebrek aan een echt carnaval zorgt voor... creatieve tijdsinvulling. Volgens de vereniging ontstond het idee na een foto op Facebook van een trotse man met zijn bierbuik. Waarop de vraag kwam: "Wat als we nu eens wat mannen zo gek zien te krijgen dat...". Diverse mannen gingen in op het aanbod om zich passend te laten portetteren en na het regelen van een fotograaf, locatie, drukker en grimeur konden zij op de gevoelige plaat vastgelegd worden. Wat volgens Barakkus uiteraard een gezellige middag opleverde. "Kroegbazen, een raad van 11 lid, muzikanten, een politicus en zelfs een ‘wereldberoemde’ artiest lieten zich van hun beste kant zien." Een en ander kon gerealiseerd worden dankzij steun van sponsoren Autorijschool Jeroen en Opvang Aquamarijn.

Bestellen
De kalender is voor een toepasselijke 11 euro te bestellen. Email naar kalender@barakkus.nl met aantal, naam, adres en telefoonnummer. Hierna ontvangt u dan een betaalverzoek en men maakt een afspraak voor het al dan niet coronaproof afhalen van de kalender of langsbrengen in de regio Oldenzaal.