Kinderfysiotherapie nu ook in De Lutte

DE LUTTE - In het nieuwe Gezondheidscentrum de Lutte kunt u sinds kort ook terecht voor kinderfysiotherapie, welke wordt verzorgd door KIDSclinic. Een mooie aanvulling op het lokale zorgaanbod in De Lutte voor jong en oud.

KIDSclinic is onderdeel van FITclinic fysiotherapie en speciaal in het leven geroepen om kinderen een eigen plek te geven. Daar waar ze gewoon kind kunnen zijn en er spelenderwijs behandeld wordt. Immers wanneer je plezier hebt gaat het leren makkelijker! De reguliere fysiotherapie voor volwassenen (18+) blijft uiteraard verzorgd worden door de collega's van Fysiotherapiepraktijk Berghuizen. Waar wenselijk zal er samengewerkt worden, om zo een ieder de best passende zorg te leveren.

Brede insteek
Kinderfysiotherapie kan helpen bij uiteenlopende problemen. Zoals wanneer een kind moeite heeft met bewegen, schrijven of het coördineren van bewegingen. Ook kinderen met blessures, groeipijn, slaapproblemen of of een wens om fitter te worden kunnen hier veel baat bij hebben. Dit kan dus helpen bij een brede reeks klachten die een nadelige invloed hebben op het goed opgroeien van het kind.

Vergoeding
Kinderfysiotherapie wordt tot 18 jaar vergoed tot een maximaal aantal behandelingen per jaar. Wanneer u een vraag heeft of zich zorgen maakt met betrekking tot de ontwikkeling van uw zoon of dochter kunt u rechtstreeks bellen met de Kinderfysiotherapeut. Hiervoor heeft u geen verwijzing nodig. Meer informatie is te vinden op www.kidsclinic.nl Bel voor informatie over volwassenen-fysiotherapie met Fysiotherapiepraktijk Berghuizen: 0541 662 266 en voor kinderen naar KIDSclinic kinderfysiotherapie: 053 485 03 73