Afbeelding

Moeizame winst voor waterpolosters Losser

LOSSER - Afgelopen weekend hebben de Losserse waterpolodames een moeizame 7-5 winst behaald op Neptunia uit Sneek.

Losser startte uitstekend aan de wedstrijd. Door goed aanvallend spel loopt Losser snel uit naar 4-1. In het 2e kwart loopt de aanval droog, Losser heeft grote moeite met het stevig verdedigende Neptunia. Kansen bleven onbenut, er was slechte passing en er werd te snel geschoten. De Friese keeper kwam steeds beter in haar spel. In het 3e kwart kreeg Losser 2 tegendoelpunten om de oren door niet oplettende verdediging. Scoren lukt nog steeds niet. Dames van Neptunia kwamen met een afstandsschot zelfs tot 4-4 terug. In het begin van het 4e kwart gaat het gelijk op. Losser scoort snel maar Neptunia ook. Losser blijft gelukkig weer scoren. Dan lijkt het ook gedaan met de weerstand van Neptunia en blijven de 3 punten in Losser. Doelpunten Losser: Manon Korfage 4, Jetske Gielians 2 en Susan Nijhuis.