Afbeelding
Foto:

Ouderen vertellen verhalen van toen en nu

OLDENZAAL - Oktober is sinds jaar en dag de maand van de ouderen. Jaarlijks organiseren de KBO, Bibliotheek Oldenzaal en Impuls voor hen een speciale activiteit. Dit jaar doen zij dat in nauwe samenwerking met het Twents Carmel College. Verhalen staan centraal.

Dit jaar willen zij een ontmoeting tot stand brengen tussen jongeren en ouderen, door te luisteren naar elkaars verhalen. Verhalen van toen en nu. Dat kan over van alles gaan. De eerste radio thuis versus het gebruik van de nieuwste mobieltjes. Of de dansles van toen, tegenover het uitgaan nu. Beelden kunnen die verhalen versterken, dus het meebrengen van een foto of een voorwerp wordt zeer gewaardeerd. Ook zijn er gesprekskaartjes aanwezig, waarmee gespreksonderwerpen kunnen worden aangekaart.

Praat mee!
Lijkt het u leuk om samen met leerlingen van het Twents Carmel College in gesprek te gaan over vroeger en nu? Meldt u dan aan en kom op 19 oktober van 10.00 tot 12.00 uur naar het restaurant van het Twents Carmel College, locatie Potskampstraat. Onder het genoten van een kopje koffie met wat lekkers, gaat u in gesprek met elkaar. Uiteraard worden hierbij de maatregelen die het RIVM heeft gesteld, in acht genomen. Aanmelden kan telefonisch via 0541-571414 of per mail naar info@impuls-oldenzaal.nl. Vermeld hierin uw naam en telefoonnummer en eventueel e-mailadres. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Let op: er zijn vanwege de coronamaatregelen een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.