Afbeelding
Foto:

Kinderrondleidingen in museum het Palthe Huis

OLDENZAAL - Tijdens de herfstvakantie op woensdagmiddag 14 oktober en zaterdagmiddag 17 oktober organiseert het Palthe Huis van 14.30 tot 15.30 uur rondleidingen speciaal voor kinderen. Zonder jaartallen en ‘grote mensen taal’, maar met spannende verhalen en bijzondere weetjes.

Tijdens de rondleiding vinden kinderen een antwoord op al hun vragen over vroeger. Een gids neemt de kinderen mee terug in de tijd, waarbij ze op een speelse manier kennismaken met de familie Palthe, het leven en wonen in de achttiende eeuw en de geschiedenis van de stad Oldenzaal. En of dat leuk is!

Coronaproof
Vanwege de aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen, kunnen ouders helaas niet mee naar binnen. Kinderen kunnen veilig bij de ingang worden afgezet, waar een gids ze opvangt. Een uurtje later kunnen ouders hun kinderen op dezelfde plek weer ophalen. In de tussentijd vermaken ouders zich vast! In het centrum van Oldenzaal bijvoorbeeld.

Ga mee!
De kinderrondleiding is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en de kosten per kind zijn 5,00 euro. Van tevoren een plekje reserveren is prettig en kan door te bellen 0541 513 482 of te mailen naar: info@palthehuis.nl. Voor meer informatie: www.palthehuis.nl