Stefano Keizers zegt sorry in het Stadstheater

OLDENZAAL - Hij is een wolf in clownskleren. Een briljant ontregelaar, die zijn publiek tart, sloopt en op het verkeerde been zet: cabaretier Stefano Keizers. Op zaterdag 3 oktober speelt hij zijn show Sorry Baby in Stadstheater De Bond in Oldenzaal. Aanvang: 19.00 en 21.00 uur.

Stefano Keizers’ optreden met plaksnor in De Slimste Mens is legendarisch, evenals zijn overrompelende cabaretdebuut Erg Heel. Nu komt hij met zijn tweede avondvullende show Sorry Baby waar de media uiteenlopend over heeft geschreven: De Volkskrant: "Er zijn vele redenen om deze show de hemel in te prijzen. Toch voelt het ook wrang om dat te doen. Keizers heeft er alles aan gedaan om zijn programma zo lelijk en onaantrekkelijk mogelijk te maken en hij zou oprecht wensen dat er zo min mogelijk mensen naar komen kijken. Dat is ongekend rebels en kritisch." NRC Handelsblad; “Net als zijn debuut is opvolger Sorry Baby een radicaal theaterexperiment, waarbij hij de verwachtingen van het publiek op zijn kop zet.” Theaterkrant: "Met Sorry baby biedt Keizers een opvallend programma op het grensgebied tussen cabaret en kunst, waarover je lang kunt napraten." Kortom, een boeiende voorstelling die zeker stof tot nadenken geeft. Dit alles uiteraard in een gezellige en bovenal veilige theaterbeleving in De Bond.

Kaarten
Kaarten à 17,50 euro (incl. consumptie) zijn te koop via www.stadstheaterdebond.nl of bij de theaterkassa, die telefonisch bereikbaar is van dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot en 17.00 uur via 0541 53 63 00.