Afbeelding
Foto:

Opnieuw goud voor Keurslager Hulshof!

TUBBERGEN - Keurslager Hulshof valt voor de derde keer op rij in de prijzen. Marieke Hulshof is dan ook zeer ingenomen met haar eigen slager en worstenmaker Nico Bels (55) uit Mander.

Het predicaat 'Goud' was voor de derde keer op rij weggelegd voor keurslager Hulshof. Nico Bels is al meer dan 32 jaar werkzaam als slager en worstmaker bij keurslager Hulshof. De vakjury van keurslagers beoordeelde zowel de worsten grof als fijn van uitmuntende kwaliteit. De liefde voor het vak en producten zoals het worst maken van hoge kwaliteit is zijn drijfveer; goud voor beide producten is een mooie bekroning. Nico: "We zijn een ambachtelijke slager en maken onze producten in onze eigen slagerij hier in Tubbergen. We gebruiken hiervoor traditionele recepten en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen. Onze ingezonden producten, de grove en fijne worsten zijn door een onafhankelijke jury beoordeeld op uiterlijk, de structuur, de geur en smaak en de stevigheid."

Probeer ze zelf
Deze kwaliteitsproducten zijn verkrijgbaar bij Keurslager Hulshof aan de Grotestraat 21 in Tubbergen. Kijk ook op: www.hulshof.keurslager.nl. Opmerking Nico: "De worsten die geserveerd worden bij de stamppot buffetten van restaurant de Watermolen van Bels zijn die van keurslager Hulshof." Foto: Marieke Hulshof en worstmaker Nico Bels. Foto en tekst Martin Meijerink.