wandelkr 4
wandelkr 4

Loopgroep De Lutte: Wandelen is weer hip!

DE LUTTE - De afgelopen tijd zijn meer en meer mensen gaan wandelen. Als gevolg van de crisis lagen veel activiteiten stil en mensen hadden behoefte om toch 'iets' buiten de deur te doen. Wandelen is dan ook een goede invulling, ook omdat je afgezien van een paar schoenen niets nodig hebt om aan de slag te gaan.

Ook de Loopgroep De Lutte zag de groeiende populariteit van het wandelen bij inwoners en bezoekers van de kleine kern. Het stoffige imago dat wandelen had is weer even verdwenen. Genietend van de natuur en even helemaal aan niets hoeven denken.

Loop mee
Alleen lopen is uiteraard lekker rustig en heel aangenaam voor veel mensen. Maar wie het ook leuk lijkt om juist weer eens wat onder de mensen te zijn, kan ook kiezen om eens mee te wandelen bij de Loopgroep De Lutte. Zo is er de groep Sportief Wandelen, die op de maandag- en woensdagavond vanaf 19.00 uur wandelt onder begeleiding in de mooie omgeving van De Lutte. Op de dinsdagochtend is er ook een nordic walking groepje.

Lekker divers
De groep organiseert regelmatig wandelingen van en naar andere locaties, zodat er ook wat variëteit in zit. Met uiteraard een lekkere kop koffie na afloop. Want zoals gezegd: ook het stukje gezelligheid is belangrijk. Uiteraard wél met naleving van de corona-adviezen.

Aanmelden
Belangstellenden kunnen altijd aanhaken bij de wandelgroep. Wie mee wil lopen neemt contact op met Alfons Brookhuis op 06-31192822, Marion Oostrik (na 18.00 uur) 06-23596777 of Ilse Koertshuis: 0541-552156. Kijk voor meer informatie ook op: www.loopgroep.nl/sportief-wandelen.