Afbeelding

De Bond heeft mooi najaarsprogramma

OLDENZAAL - Door de onzekere coronatijd liet het wat langer op zich wachten dan normaal, maar het Oldenzaalse stadstheater heeft de programmering voor het najaar gepresenteerd.

Vaste theaterbezoekers hebben een theaterbrochure ontvangen en het theaterprogramma staat ook op www.stadstheaterdebond.nl. De kaartverkoop start op dinsdag 1 september om 13.00 uur. Corona heeft de nodige invloed gehad op de programmering. Naast dat het programma een paar maanden later bekend is dan normaal, werkt Stadstheater De Bond nu met een half theaterseizoen. Dat wil zeggen dat de voorstellingen van september tot en met december bekend worden gemaakt en in de verkoop gaan. Daarnaast zijn er komend najaar diverse artiesten, die tweemaal op één avond optreden. Door de 1,5 meter regel kunnen er namelijk minder bezoekers tegelijkertijd terecht in de theaterzaal van De Bond. Door twee keer op één avond op te treden, hopen de artiesten en De Bond toch zoveel mogelijk mensen een plekje te kunnen geven bij de voorstelling. Er staan zo’n 30 voorstellingen op het programma, variërend van Nathalie Baartman tot JB Meijers tot Dirk Scheele. Ook Youp van ’t Hek reist af naar Oldenzaal met een try-out van zijn oudejaarsconference. Voor die laatstgenoemde voorstelling is er sprake van loting, vanwege de verwachte animo. De Bond is erg blij met het programma.

Kaarten
De kaartverkoop start op dinsdag 1 september om 13.00 uur. Kaarten bestellen kan via de website www.stadstheaterdebond.nl of telefonisch via 0541 53 63 00. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak, om wachtrijen te voorkomen. U kunt nu al een afspraak inplannen voor dinsdag 1 september door te mailen naar info@stadstheaterdebond.nl. De kassamedewerkers zitten voor u klaar van 13.00 tot 17.00 uur.