Afbeelding
Foto:

Geslaagde clinic en BBQ bij TVD

DENEKAMP - Voor de thuisblijvers organiseerde de Tennis Vereniging Denekamp afgelopen zaterdag twee activiteiten voor haar seniorleden.

Voor met name de nieuwe leden en ook voor allen met een tijdelijke pas werd een drie uur durende clinic georganiseerd met als doel om de (basis) ‘skills’ te verbeteren. De clinic werd georganiseerd in samenwerking met Tennisschool Niek Schothuis. Het werd een afwisselende clinic waar voetenwerk, techniek van de basisslagen en vooral spelplezier centraal stonden. In de pauze werden de deelnemers getrakteerd op Bianca’s overheerlijke culinaire versnaperingen. 25 deelnemers waren aanwezig om de fijne kneepjes te leren van de ervaren tennisleraren.

Toernooi
Aansluitend werd, als voorbereiding op de Denekamper Dubbelmasters (DD) een toernooi met een drietal wedstrijden op tijd voor dubbels georganiseerd. Er werd door maar liefst 64 leden deelgenomen. Zij speelden in Dames dubbel, Heren dubbel of Gemengd dubbel. Het toernooi werd afgesloten met een lekkere BBQ van de Denekamper groentejuwelier Robs Versshop.

Maak Kennis Met Tennis
Speciaal voor alle basisschooljeugd organiseert de jeugdcommissie Maak Kennis Met Tennis deze zaterdagmiddag, gericht op de jeugd van 5 tot 12 jaar. Doel is om deze kinderen (gratis) enthousiast te maken voor en ervaring op te laten doen met tennis. Hiervoor zijn 1000 flyers verspreid op de basisscholen in Denekamp, Tilligte, Noord Deurningen, Lattrop en Beuningen. Op zaterdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur ontvangen de trainers van TVD hen en kan men kennismaken met de geweldig mooie tennissport. Rackets en ballen zijn aanwezig. De jeugdleden van de vereniging uit die categorieën kunnen extra trainen voor de competitie. Vriendjes en vriendinnetjes mogen ook meedoen om te kijken of tennis ook iets voor hen is. Er wordt een leuk spelcircuit opgebouwd, compleet met ballenkanon. Aanmelden hoeft niet! De jeugdcommissie ziet graag zoveel mogelijk kinderen verschijnen. Meer informatie of heb je nog vragen? Mail naar jeugd@tvdenekamp.nl