Afbeelding
Foto:

Spanvöggel organiseren weer een BBQ-loterij op 29 augustus

OLDENZAAL - Op zaterdag 29 augustus houden de leden van OCV de Spanvöggel een BBQ-loterij in de wijk Zuid Berghuizen.

In de loterij zitten mooie prijzen voor op en om de BBQ. Deze zijn met name afkomstig van de diverse sponsoren in de wijk zelf, waarvoor de vereniging uiteraard weer bijzonder dankbaar is. Meespelen met de loterij kost 1 euro per lot en u dingt dan mee naar één van de vele leuke prijzen. De hoofdprijs is deze keer een vierpersoons BBQ-pakket met vlees, salades, sausen en stokbrood.

Veilige verkoop
Tijdens de verkoop houden de Spanvöggel uiteraard rekening met de nodige coronamaatregelen. Zo blijft het belangrijk om de 1,5 meter afstand goed in acht te nemen. Er komt op dinsdag 29 augustus een aanhanger met muziek bij u in de straat. U kunt dan de lotenverkopers aan de deur verwachten. De Spanvöggel wensen u alvast veel plezier en succes in de loterij!

Steun de Spanvöggel
Met de aankoop van een lot steunt u de activiteiten van de carnavalsvereniging de Spanvöggel uit de wijk Zuid Berghuizen. Deze werd opgericht in 1968. Jaarlijks vieren zij feest onder leiding van een Markies en Rentmeester en de jeugd heeft een eigen Jeugdmarkies en Page. Uiteraard is de deelname aan de Grote Twentse Carnavalsoptocht in de eigen Boeskoolstad het hoogtepunt van de jaarlijkse activiteiten, maar ook daarbuiten is het een actieve vereniging.