Afbeelding
Foto:

Bezoekers genieten van gezellige Outletdag Tubbergen

TUBBERGEN - Afgelopen zaterdag hielden ondernemers in het centrum van Tubbergen weer de gezellige Outletdag. Er werden kraampjes opgezet in de binnenstad waar weer veel leuke aanbiedingen aan de man gebracht werden.

Gelukkig voor de ondernemers nodigde de buitentemperatuur wat meer uit om de outletdag te bezoeken dan de voorgaande, meer dan tropische dagen. Bezoekers konden onder meer genieten van vele verse, al dan niet streekeigen producten en uiteraard aanbiedingen van de diverse leuke kwaliteitsondernemers in uiteenlopende branches. Voorafgaand aan de outletdag hielden ondernemers ook al leuke acties, zo werden via Facebook waardebonnen verloot die op de outletdag besteed konden worden.

Koop lokaal
De Tubbergse outletdag wordt vaker gehouden, maar deze keer is uiteraard wel wat anders dan gebruikelijk. Zo kunnen de lokale ondernemers in deze crisistijd iedere euro hard gebruiken. Zij zijn dan ook blij dat er zeker Tubbergenaren zijn die bewust kiezen om hun euro's lokaal uit te geven. Dit is belangrijk voor het behouden van een breed en divers lokaal winkelaanbod. Ondernemers die door de crisis moeten stoppen zijn een aderlating voor de hele gemeenschap.

Maatregelen
Uiteraard werden ook de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om het bezoek en de verkoop op de outletdag veilig te laten verlopen. Hoewel dit soort activiteiten inmiddels weer toegestaan zijn, is het wel de verantwoordelijkheid van organisatoren en bezoekers om na te denken over hun en ieders veiligheid. Uiteraard werd er ook door de politie en handhaving toegezien op een veilig verloop.