Afbeelding
Foto: Shutterstock.com

Onderzoek naar mantelzorg Oldenzaal

OLDENZAAL - Heeft u iemand waar u voor zorgt, bijvoorbeeld een kind met een beperking, een partner of ouder die zorg nodig heeft? Dan wil Impuls graag van u horen.

Zorgen voor uw naaste(n) kan van grote invloed zijn op uw leven. De gemeente Oldenzaal en Impuls vinden het belangrijk dat mensen die zorgen voor hun naasten gezond blijven en zich gehoord voelen. Om te zorgen dat de ondersteuning voor u zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen en behoeften, horen zij graag van u middels een korte enquête. Zo willen de gemeente en Impuls mantelzorgers nog beter kunnen ondersteunen.

Deel uw ervaringen
Wilt u hieraan meewerken? Ga dan naar www.impuls-oldenzaal.nl, hier vindt u de link naar de enquête. Uiteraard kunt u ook een papieren versie opvragen, bel dan met Impuls via 0541-571414. Voor vragen omtrent deze enquête of andere vragen met betrekking tot zorg voor uw naasten, kunt u contact opnemen met de mantelzorgconsulenten van Impuls (Mariët Arts, Lydia Veltman of Danaé ten Oever) via telefoonnummer 0541-571414 of per mail via info@impuls-oldenzaal.nl.