Geheugenspreekuur in het Michgoriushuis

OLDENZAAL - Op 1 september gaat het geheugenspreekuur weer van start. Het geheugenspreekuur vindt plaats op iedere eerste en derde dinsdag van de maand in het Michgoriushuis. Wees welkom en loop gerust binnen!

Iedereen vergeet wel eens iets. Dat is geen reden om ongerust te worden. Maar wanneer u merkt dat de vergeetachtigheid toeneemt kan het prettig zijn om daar eens met een deskundige over te praten. Vergeetachtigheid kan verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld een ingrijpende gebeurtenis, ziekte of medicijnen. Soms wijzen geheugenproblemen op een begin van dementie.

Geheugenspreekuur
Als u zich zorgen maakt over het geheugen dan kunt naar het geheugenspreekuur in het Michgoriushuis komen. Ook kunt u hier advies vragen wanneer u zich zorgen maakt over het geheugen van uw partner, ouders of familieleden. Er is telkens een deskundige van Impuls, Carintreggeland, Zorggroep Sint Maarten of van de Zorgfederatie Oldenzaal aanwezig. Het geheugenspreekuur is iedere eerste en derde dinsdag van de maand van 13.00 uur tot 14.00 uur in het Michgoriushuis, Marktstraat 10-12 te Oldenzaal. Wanneer bezoek aan het Michgoriushuis niet mogelijk is kan er een afspraak gemaakt worden voor een bezoek aan huis.

Meer informatie
Wilt u meer informatie of een afspraak, neem dan contact op met het Michgoriushuis, tel. 0541-571414 of stuur een mail naar info@impuls-oldenzaal.nl