Afbeelding
Foto:

Echtpaar Nijland in Losser viert 60-jarig jubileum

LOSSER - Corrie en Jan Nijland vierden afgelopen week hun 60-jarig huwelijk. Een rijk gezegend echtpaar, drie zoons, zes kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. Een eigen huis met mooie tuin, een plek onder de zon. Dan heb je niets meer te wensen.

Beiden zijn in goede gezondheid en maken plannen om te investeren in de oude dag. Twee modern denkende mensen die tevreden om zien op de vervlogen jaren en gewoon doorgaan. Niet zeuren heeft haar moeder haar voorgehouden. Tennissen was de sportieve hobby van beiden en dat hebben ze jaren zo gedaan.

Bezoek
Het was een gezellig samenzijn vorige week woensdag, ondanks de corona-afstand die moest worden aangehouden. Locoburgemeester Harry Nijhuis ontpopte zich als een goed aanhoorder en verteller. Men deelde op vele fronten de dingen uit vroegere tijden die in Losser speelden. Corrie en Jan Nijland waren zeer ingenomen met het bezoek van de locoburgemeester. Het ging niet op die middag, de spreuk "Ik kom oet Losser en weet van niks". Want het drietal wisselden vele herkenbare verhalen en anekdotes uit. Fijntjes wijst Corrie op haar leeftijd: 81, en laat vervolgens weten dat haar moeder het grote voorbeeld was. "Niet zeuren dat helpt niks. Moeder is 107 geworden, dus ik heb nog een tijdje te gaan." De redactie Hart van Losser, Hart van Noordoost-Twente sluit zich aan bij de felicitatie. Van harte proficiat Corrie en Jan.

Foto en tekst:
Martin Meijerink