Afbeelding

Toernooi met BBQ bij tennis Denekamp

DENEKAMP - Voor de thuisblijvers organiseert de Tennisvereniging Denekamp (TVD) op zaterdag 15 augustus een tweetal activiteiten voor haar seniorleden. Voor de jeugd wordt een week later iets georganiseerd, hierover volgt later bericht.

Voor met name de nieuwe leden en ook voor allen met een (geldige) tijdelijke pas wordt een drie uur durende clinic georganiseerd met als doel om de (basis) ‘skills’ te verbeteren. Uiteraard mag iedereen die zin heeft zich hiervoor inschrijven .De inschrijfkosten bedragen 5 euro. Dit is inclusief een pauzedrankje en hapje. De clinic wordt georganiseerd in samenwerking met Tennisschool Niek Schothuis. Voor de senioren wordt er vanaf 15.30 uur, als voorbereiding op de Denekamper Dubbelmasters (DD), een toernooi met een drietal wedstrijden op tijd voor dubbels georganiseerd. Uiteraard mogen ook dubbels die niet meedoen aan de DD ook meedoen. Inschrijven kan in één van de volgende categorieën: damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel. Er kan ook ingeschreven worden als individu. De organisatie zoekt dan een geschikte dubbelpartner. Het toernooi wordt afgesloten met een barbecue. Inschrijfkosten bedragen hier 7,50 per persoon. Dit is inclusief de barbecue!

Kom ook
Deze gezellige dag staat gepland voor zaterdag 15 augustus. Van 12.00 tot 15.00 uur is de seniorenclinic, deelname kost 5 euro. Van 15.15 tot 20.00 uur zijn de voorbereidingswedstrijden en barbecue. Deelname kost 7,50 euro. Dit alles op het sportpark van Tennisvereniging Denekamp. Aanmelden uiterlijk deze zondag via de website van TVD: tvdenekamp.nl.