Afbeelding
Foto: Anne Rollero

Kom buiten zwemmen in het mooie Badepark Bentheim!

BAD BENTHEIM - Kom eens heerlijk tot rust in de mooie natuur. Het Badepark Bentheim is weer geopend en u bent van harte welkom om naar hartenlust af te koelen in het buitenzwembad.

U kunt weer eens rustig ademen en genieten van uw persoonlijke time-out. Het natuurlijke buitenbad biedt veel ruimte en ontspanning op een mooi groot terrein van 1.800 vierkante meter. Ondergedompeld in de natuur kunt u aangenaam chloorvrij zwemmen. Zwemliefhebbers waarderen het mooie water dat op natuurlijke wijze gezuiverd is door een grindbed, voor een schone zwemervaring.

Veel te beleven
Naast het zwemmen kunt u op de gratis ligstoelen heerlijk tot rust komen in de zon of onder de parasols. Kinderen vermaken zich opperbest in de waterspeeltuin met volop klim- en slingermogelijkheden. De uitgebreide speel- en ligweide met onder meer beachvolleybal- en beachvoetbalvelden biedt jong en oud een leuke manier om sportief uitgeput te raken. Uiteraard vergeten zij ook de inwendige mens niet; de kiosk bij het buitenzwembad verkoopt heerlijke snacks, ijs en koele drankjes.

Kom ook!
Dagtoegang tot het buitenbad kost 3 euro voor volwassenen en slechts 1,50 euro voor kinderen. Er is ook een gezinstarief: twee volwassenen en maximaal drie kinderen kunnen naar het buitenbad voor slechts 7 euro.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op: www.badepark-bentheim.de. Gevestigd aan Zum Ferienpark 1 in Bad Bentheim.