Afbeelding
Foto:

Aanpassing potgrondactie Scouts Peerke Donders

OLDENZAAL - De Scoutinggroep Peerke Donders in Oldenzaal hield afgelopen zaterdag weer de jaarlijkse potgrondactie. Althans, voor een gedeelte. Uiteraard was ook hier het corona-virus de grote spelbreker.

De voorbereidingen waren compleet, met als doel om weer geld op te halen zodat de groep het hele jaar leuke scoutingactiviteiten kan houden. Potgrond is dan ook niet alleen goed voor uw tuin, maar ook voor de scouts van Peerke Donderd. Door de corona-maatregelen waren zij echter genoodzaakt om de actie wat anders in te vullen. Al eerder bestelde potgrond werd gewoon uitgeleverd, maar de deur-tot-deurverkoop in de wijk Zuid-Berghuizen werd geschrapt.

Toch bestellen
Toch willen de scouts u een mogelijkheid bieden om het alsnog bij hen te bestellen. Het vinden van een nieuwe datum voor deur aan deur verkoop zal in deze onzekere tijd tegenvallen. "Deze oproep is daarom dan ook voor jullie Oldenzalers: Help ons zodat we de geplande activiteiten kunnen blijven uitoefenen!", aldus Peerke Donders. Zij verkopen nu drie zakken voor 10 euro, één zak voor 3,50 euro. De potgrond is van perfectie kwaliteit en nog voldoende beschikbaar! U kunt bestellen bij: 06-10004479 of 06-13665022 (mag ook via Whats-app) of per e-mail: actie@scouting-peerkedonders.nl De zakken kunnen afgehaald worden maar er is ook een mogelijkheid tot bezorging. Informeer naar de mogelijkheden bij de Peerke Donders.