Alles afgelast komende tijd bij de Protestantse Kerk Losser

LOSSER - Ook de Protestantse Kerk Losser moet aanvullende maatregelen nemen als gevolg van de grootschalige corona-uitbraak. Ook de kerkdiensten die voor deze maand nog gepland stonden gaan daarom niet door.

Verder vervallen ook alle overige activiteiten die nog gepland stonden, waaronder de stiltewandeling die zaterdag gehouden zou worden, 'zin zoeken op zondag', het catechesatie-uitje van maandag, de repetities van het projectkoor en de lezing van Rood Bartlema die komende week gehouden zou worden.

Vervangende diensten
Uiteraard begrijpt de kerk dat er ook wat behoefte is aan contact en toch een kerkelijke belevenis waar mogelijk, binnen de grenzen van de gezondheidsrisico's. Zo noemt de Protestantse Kerk de mogelijkheid om via www.kerkdienstgemist.nl kerkdiensten te bekijken van diverse gemeenten.

Omzien naar elkaar
"Ondanks het feit dat we niet samen kunnen komen als gemeente, voelen we ons met elkaar verbonden. We vragen u om naar elkaar om te zien, met name naar hen die een kwetsbare gezondheid hebben en momenteel niet of weinig de deur uit gaan. Dat kan door een telefoontje of een email, of door bijvoorbeeld aan te bieden boodschappen voor iemand te doen.", aldus de oproep van de de kerkenraad van de Protestantse Gemeente Losser. Kijk voor nadere informatie over activiteiten en meer informatie over de huidige situatie ook op de website van de Protestantse Gemeente Losser: www.protestantsegemeentelosser.nl