Afbeelding
Foto:

Interactieve workshop voor de werkende mantelzorger

OLDENZAAL - Op donderdagavond 9 april vindt er bij Boerderij Stakenboer een interactieve workshop plaats, speciaal voor de werkende mantelzorger. Het thema van deze workshop is: Mantelzorger, hoe goed zorgt u voor uzelf?

Als mantelzorger hebt u veel zorg voor een geliefde of naaste en dat doet u met alle inzet. Vaak is er steeds meer zorg nodig en blijft er minder tijd over voor uzelf. Maar hoe vaak wordt er aan u gevraagd: “Hoe is het nu echt met jou?” In deze interactieve workshop is er ruimte om stil te staan bij uzelf en zijn de oefeningen gericht op het vinden van momenten van rust en ontspanning en hoe u kunt zorgen voor meer energie. De workshop wordt verzorgd door Ans Bosch, psychosomatisch fysiotherapeut, specialist op dit gebied.

Informatie
De avond vindt plaats van 19.00-21.00 uur bij Boerderij Stakenboer. Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop en u hoeft zich niet aan te melden. Voor meer informatie over deze workshop of een gesprek met onze mantelzorgconsulenten, kunt u contact opnemen met Impuls via telefoonnummer 0541- 571414.