Afbeelding
Foto: M.Kamphuis - DezeFoto.nl

Humoristische taferelen in blijspel 'Hoog bezoek’

DEURNINGEN - Toneelvereniging de Plaank'n Spöllers brengt ook dit jaar weer een mooi blijspel op het podium van de theaterzaal van Pelle's Eten en Drinken in Deurningen (Hoofdstraat 9).

Het verhaal speelt zicht af in de huiskamer van de zojuist overleden Albert. Albert heeft een zwaar leven gehad, daarbij was hij voor zijn directe omgeving nogal een lastige man. Hij zat veel te vaak in de kroeg en liet zijn vrouw en zoon met grote schulden achter. Maar gelukkig krijgt Albert nog een kans het goed te maken. Na zijn dood komt hij terug op aarde als halve engel om zijn fouten te herstellen en zo alsnog een plekje in de hemel te verdienen. Maar zal hem dat ook lukken? Kom naar een van de uitvoeringen van 'Hoog Bezoek' - een blijspel in twee bedrijven - voor het antwoord op deze vraag. De voorstelling staat hoe dan ook garant voor vele hilarische taferelen.
Een mooi avondje uit
Het blijspel is dit jaar geschreven en geregisseerd door Joke Cedee. "Voor een avondje uit hoeft u niet naar de grote stad; u kunt genieten van humor én gastvrijheid in hartje Deurningen", aldus de Plaank'n Spöllers zelf. Voor de generale repetitie is de Deurningse jeugd (tot en met 15 jaar) uitgenodigd, deze is maandag 23 maart om 18.30 uur (kosten: €1,-). De première is vervolgens op woensdag 25 maart om 14.30 uur. Daarna zijn er nog avondvoorstellingen op 25, 26, 27 en 28 maart. Aanvang om 20.00 uur. Kaarten kosten €7,-. Reserveren kan via telefoonnummer 074-2773092.

Foto: M.Kamphuis DezeFoto.nl