Afbeelding
Foto:

Nieuwe directeur-bestuurder voor Oldenzaal Promotie

OLDENZAAL - De afgelopen maanden heeft Jeff van den Biggelaar als kwartiermaker gewerkt aan het inrichten van Oldenzaal Promotie als organisatie voor stadspromotie, evenementencoördinatie en citymarketing. Het bestuur en de samenwerkingspartners zijn enthousiast en hebben besloten tot een aanstelling binnen de vernieuwde organisatie. Van den Biggelaars functie is per 1 maart overgegaan naar die van directeur-bestuurder van Oldenzaal Promotie.

Het brede takenpakket van Van den Biggelaar past goed bij zijn kennis en ervaring. In zijn nieuwe rol houdt hij zich bezig met de doorontwikkeling van Oldenzaal Promotie als marketingorganisatie voor de hele stad, het optreden als gesprekspartner van stakeholders, de positionering van Oldenzaal als merk, binnenstad management, advies/afstemming voor evenementen en het stimuleren van samenwerkingen. Oldenzaal Promotie blijft de naam van de stichting. Men zal vanaf dezelfde locatie aan de Grootestraat 35 ook de Tourist Info blijven verzorgen. Uit allerlei data wordt kennis verzameld om de identiteit van Oldenzaal te kunnen versterken. Zo ontstaat uiteindelijk een strategie die samen met alle Oldenzaalse stakeholders zal worden uitgevoerd. De resultaten houdt het bestuur bij en dankzij nieuwe inzichten worden acties verder verbeterd.
Van den Biggelaar pakt deze klus met beide handen aan. Over de nieuwe organisatie zegt hij: "Oldenzaal heeft veel waarmee het zich sterk kan onderscheiden van andere steden. Een mooie omgeving, historie, veel unieke winkels, gave evenementen en ga zo maar even door. Dit moeten we vaker en beter vertellen, aan de gewenste doelgroepen. De focus ligt op online en digitalisering. Samen met mijn twee andere collega’s van Oldenzaal promotie zijn we direct begonnen met een aantal acties. We gaan vooral doen en aanpakken! Het zwaartepunt ligt dit jaar verder op het inrichten van de organisatie en de samenwerking met stakeholders en ambassadeurs. Ik ben blij dat de gemeente zich heeft ingezet om deze stappen mogelijk te maken en kijk ik ernaar uit om samen met hen en alle stakeholders de Oldenzaalse ambities waar te maken."