Afbeelding
Foto: M.Kamphuis - DezeFoto.nl

Humoristische taferelen met de Plaank'n Spöllers in Deurningen

DEURNINGEN - Toneelvereniging de Plaank'n Spöllers uit Deurningen brengt ook dit jaar weer een mooi blijspel op het podium van de theaterzaal van Pelle's Eten en Drinken te Deurningen.

Het verhaal speelt zicht af in de huiskamer van de zojuist overleden Albert. Albert heeft een zwaar leven gehad waarbij hij voor zijn directe omgeving een lastige man was. Hij zat te veel in de kroeg en liet zijn vrouw en zoon met grote schulden achter. Maar gelukkig krijgt Albert nog een kans. Na zijn dood komt hij terug op aarde als halve engel om zijn fouten te herstellen en zo alsnog een plekje in de hemel te verdienen. Maar zal hem dat lukken? In ieder geval zal het voor de bezoekers van het blijspel vele hilarische momenten opleveren. Het blijspel is dit jaar geschreven en geregisseerd door Joke Cedee.

Leuke avond
Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar een van de voorstellingen. 'Voor een avondje uit hoeft u niet naar de grote stad; u kunt genieten van humor én gastvrijheid in hartje Deurningen', aldus de Plaank'n Spöllers. De Plaank'n Spöllers brengen ‘Hoog bezoek’, een blijspel in twee bedrijven. De generale repetitie, waarbij de jeugd uit Deurningen t/m 15 jaar wordt uitgenodigd, is maandagavond 23 maart om 18.30 uur. Hiervoor zijn de kosten 1 euro.

Kom ook!
De première is woensdagmiddag 25 maart om 14.30 uur voor de ouderen uit Deurningen. De avondvoorstellingen zijn woensdagavond 25 t/m zaterdagavond 28 maart om 20.00 uur. De kaarten voor de voorstellingen kosten 7 euro. Reserveren voor de woensdagmiddag en de avondvoorstellingen via: 074-2773092.