Afbeelding
Foto:

De perfecte comfort-schoen van GANTER

LOSSER - Schoenen die te kort, te puntig of te strak zijn, dwingen de voet in onnatuurlijke vormen. Dat zal je niet overkomen met GANTER comfortschoenen en sandalen.

Alle GANTER-modellen komen overeen met de natuurlijke vorm van de voet. De verschillende vormen voor mannen en vrouwen die gedurende vele jaren intern zijn ontwikkeld, vormen de solide basis voor perfect voetcomfort. Modellen in smalle, normale en brede vormen bieden de meest uiteenlopende voetvormen voldoende vrijheid van de teenpartij en tegelijkertijd een goede pasvorm en ondersteuning.

Brede collectie
In de collecties GANTER, GANTER AKTIV en GANTER SENSITIV biedt GANTER een breed assortiment dames- en herenmodellen. De basis voor het speciale loopplezier is het natuurlijke voetbed: alle modellen zijn uitgerust met het anatomisch gevormde Originele GANTER voetbed van kurk of leer. Beide ondersteunen specifiek de voetbogen en ontlasten druk op de hiel.

Zelf ervaren
Wanneer je al langere tijd met klachten in je voorvoet loopt, nodigen we je uit om de GANTER AKTIV leest te komen passen. Door een andere druk verdeling merk je dat je voorvoet volledig ontlast gaat worden en hierdoor minder pijnprikkels ervaart.

Kom langs!
Lossers Voetcomfort is gevestigd aan de Raadhuisstraat 20, 7581 AA in Losser. Bel met: 053-53 81 290 of kijk op: www.lossersvoetcomfortschoenen.nl voor meer informatie. Email: info@lossersvoetcomfortschoenen.nl. p.s. Gratis parkeergelegenheid (met parkeerschijf)