Afbeelding
Foto:

Gemeenten houden Starters- en ZZP-café op 25 maart

DINKELLAND - De gemeenten Dinkelland en Tubbergen organiseren op woensdag 25 maart weer een starters- en ZZP-café.

Het ondersteunen van startende en kleine ondernemers is een belangrijk speerpunt voor de gemeenten. Immers, een kleine onderneming op dit moment kan in de toekomst uitgroeien tot een groot nationaal of zelfs internationaal bedrijf. Maar om deze ambitie waar te maken is lang niet altijd eenvoudig; starters en kleine ondernemers zitten vaak met veel vragen over de opstart en groei van hun bedrijf.

Kennis delen
Het starters- en ZZP-café is één van de handige evenementen om vragen te kunnen stellen aan experts en onderling kennis en ervaringen uit te wisselen. Voor ondernemers is het ook een mooie gelegenheid om te netwerken. Veel bedrijven kunnen elkaar immers goed aanvullen qua bedrijfsactiviteiten - of doorverwijzen naar een andere ondernemer die hen gerichter zou kunnen helpen. Kortom, een avond die veel op kan leveren voor de bezoekers. Dit soort bijeenkomsten worden regelmatig georganiseerd door de gemeenten en ROZ.

Kom ook
Het starters- en ZZP-café zal gehouden worden op woensdag 25 maart in Grand Café De Wal in Ootmarsum. Om 18.30 uur start de inloop. Het programma bestaat onder meer uit een kennismaking met de Regionale Organisatie voor Zelfstandigen, een workshop door Nicole Busscher en een netwerkborrel. Aanmelden kan voor 20 maart via i.leferink@noaberkracht.nl