Afbeelding
Foto:

Potgrondactie

LOSSER/OVERDINKEL - De winter is bijna voorbij, het voorjaar nadert. De mensen hebben dadelijk weer zin om in de tuin aan de gang te gaan. Dan is het natuurlijk handig om alvast de benodigde potgrond in huis te hebben!

De jaarlijkse potgrondactie van klootschietvereniging JAVA vindt dit jaar plaats op zaterdag 7 maart in Losser en op zaterdag 14 maart in Overdinkel.
De klootschieters gaan vanaf 09.30 uur op pad om van deur tot deur zakken potgrond te verkopen. Een grote zak van 40 liter kost 3,00 euro. Of profiteer van de speciale aanbieding: koop vier zakken voor maar 10 euro. Net als de voorgaande jaren komt de opbrengst van deze actie ten goede aan de jeugdafdeling van de vereniging.

Verkoper gemist?
Mocht u de verkopers gemist hebben, dan is er ook de mogelijkheid om op zaterdag 7 maart de zakken te kopen bij het clubgebouw. Ook de bewoners van het buitengebied kunnen het best even langskomen bij het clubgebouw. Adres: Snippertweg 4A in Losser. Meer informatie is te vinden op de website www.kvjava.nl.