Afbeelding
Foto:

Lekker Fit Losser van start

LOSSER - Kinderen uit groep 3 tot en met 8 in Losser kunnen weer proeven aan diverse leuke sporten. Deze week ging namelijk de nieuwe ronde van Lekker Fit Losser van start.

Dit sportstimuleringsproject bestaat al een tijdje. De opzet is dat kinderen een keer vrijblijvend kunnen proeven aan diverse sporten. Er is namelijk een breed aanbod van sport in Losser; meer dan mensen zouden denken. Toch weten kinderen en ouders lang niet altijd de weg te vinden naar zo'n sport.

Leuke kennismaking
Veel Losserse kinderen doen nu nog niet aan (georganiseerde) sport. Voor hen is Lekker Fit Losser een goede manier om toch eens in beweging te komen. Ook voor kinderen die al wel een sport beoefenen kan het leuk zijn om eens te proeven aan een andere sport. Met Lekker Fit Losser kan dit zonder kosten of directe verplichtingen.

Breed aanbod
De kinderen kunnen kiezen uit een breed aanbod van sporten. Dit jaar doen 19 verschillende verenigingen en aanbieders mee. Onder meer golf, tennis, boksen, hockey, mountainbiken, gymnastiek, zumba, volleybal, voetbal, skeeleren, streetdance, judo en zelfs klootschieten. Inschrijven kan vanaf nu via www.lekkerfitlosser.nl.