Afbeelding
Foto:

Aan Tafel Maaltijdwinkel geopend

Aan Tafel Maaltijdwinkel nu open in Winkelcentrum De Thij

OLDENZAAL - Het is al weer ruim drie jaar gelden dat Aan Tafel maaltijdwinkel aan de Kloosterstraat in Oldenzaal werd geopend.

Het zijn niet alleen ouderen die de afgelopen jaren dagelijks gebruik hebben gemaakt van de maaltijden die Rik Alink te bieden heeft. Ook tweeverdieners, alleenstaanden en mensen die na een drukke dag geen ambitie hebben om nog een maaltijd zelf te gaan maken.

Hoge kwaliteit
Gerrit Alink Sr en Rik Alink Jr dragen samen zorg dat dagelijks van uit de centrale keuken de verse maaltijden worden geproduceerd. Alink maaltijdservice is een begrip in Oldenzaal en omgeving. Verse maaltijden, vitaminerijk, tegen betaalbare prijs en gratis aan huis bezorgd bij de alleenstaande, de senior, maar ook bij de gezinnen die na een drukke werkdag geen ambitie hebben om zelf te koken. Basisgerechten zoals stamppotten in verschillende variaties, maar ook nasi, bami, schnitzel en gehaktbal, pasta's en stamppotten, zoals mijn favoriete stamppot wortelen is erg in trek.

Goede combinatie
Gerrit Alink Sr met zijn kennis en ervaringen op culinair gebied, vormt samen met zoon Rik een goede combinatie. Rik doet voor zijn vader niet onder. Rik volgde de middelbare en hogere hotelschool en deed de nodige ervaringen op bij Grand Hotel Huis ter Duin. Voor enkele jaren geleden besloten vader en zoon om zich te gaan toeleggen op het bereiden van kant-en-klaar maaltijden en met succes.

Goed eten
Het echtpaar dat vorige week 60 jaar was getrouwd noemde en roemde de perfecte kwaliteit van de maaltijdservice. Ook Oldenzaals oudste inwoner (103) vertelde zeer tevreden te zijn over Alinks maaltijdservice. In de Aan Tafel Maaltijdwinkel aan de Kloosterstraat kunnen de maaltijden gekoeld worden afgehaald. Bijzonder bij de Aan tafel maaltijdwinkel is dat er wordt ingespeeld op de seizoenen. In de winter zijn het de stamppotten en zomers zijn de salades erg in trek.

Nieuwe winkel
Winkelcentrum De Thij krijgt een grote make over. Het opnieuw ingericht centrum is een verrijking voor de buurt en winkelcentrum De Thij. Het openen van de Aan Tafel Maaltijdwinkel past daar perfect bij en is een aanwinst voor het winkelcentrum maar nog meer voor de wijkbewoners, de maaltijdgebruikers. De nieuwe winkel is gevestigd aan de Johanna van Burenlaan 202 in het winkelcentrum. Kijk ook op: www.aantafel-maaltijdwinkel.nl

Foto en tekst
Martin Meijerink

Afbeelding