Afbeelding
Foto:

Afscheid en jubileum bij De Zonnebloem

DE LUTTE/ BEUNINGEN - Tijdens de onlangs gehouden jaarvergadering van De Zonnebloem afdeling De Lutte/Beuningen was het afscheid van drie gastvrouwen. Drie vrijwilligers die zich gedurende vele jaren met hart en ziel hebben ingezet.

Jose Bossink, Paula Boers en Marietje Brookhuis werden door voorzitter Jeroen ter Braak bedankt voor hun inzet en betrokkenheid. De dames kregen bloemen. Paula Boers en Marietje Brookhuis werden bovendien verrast met een oorkonde: zij werden benoemd tot ere-lid. Mevrouw Boers was sinds 1992 actief, eerst binnen het bestuur als secretaris en later als gastvrouw. Het bestuurswerk deed ze samen met Marietje Brookhuis die al sinds 1973 actief betrokken was, waarvan vele jaren als voorzitter. De laatste jaren was ze gastvrouw voor meerdere gasten in De Lutte. Mevrouw Bossink, sinds 2013 actief, heeft besloten te stoppen in verband met andere drukke werkzaamheden.
Mevrouw Lenie Seiger mocht voor haar 25-jarig jubileum als vrijwilliger het gouden Zonnebloem insigne in ontvangst nemen. Helaas was zij niet bij de vergadering aanwezig. Zij kreeg de penning zodoende thuis opgespeld.