Afbeelding
Foto:

Inspiratiebijeenkomst "De mens zien"

OLDENZAAL - Senioren in Twente die zich een beetje eenzaam voelen en graag in contact willen komen en blijven met anderen en op zoek zijn naar naar nieuwe uitdagingen zouden het aanbod van Twents Zilver moeten aannemen en mee gaan doen met de aangeboden cultuurparticipatie.

Ouderen worden uitgedaagd om mee te doen, in beweging te komen en om te gaan deelnemen aan een van de vele unieke projecten, die de jaren en dagen die resten een rol of hoofdrol mogelijk kunnen maken. Fit*Art stelt u in de gelegenheid om uit de eenzaamheid te treden en anderen te ontmoeten. Zo is er op maandag 27 januari om 19.30 uur de mogelijkheid om gratis een film te zien in stadstheater de Bond in Oldenzaal.

Bijzondere film
De film op 27 januari is niet zo maar een film, maar een film van theatermaakster Adelheid Roosen over haar moeder. Een korte documentaire over het thema dementie. Twentenaren die vinden dat mensen met dementie ook thuis horen in onze stad of dorp mogen deze film dan ook niet missen. Ik roep eenieder op om deze film te bezoeken en na afloop in gesprek te gaan met Adelheid Roosen persoonlijk. Adelheid Roosen en haar vriend en theatermaker/acteur Titus Muizelaar gaan met u in gesprek. Het zal een avond zijn waar eenieder die met dementie wordt geconfronteerd aanwezig moet zijn. Vrijwilligers, hulpverleners, familie, vrienden en bekenden, maar ook Twentse ondernemers, besturen van sportverenigingen en instelling mogen deze avondvoorstelling niet missen.

'Mam eet bloemen' van Adelheid Roosen maandag 27 januari 2020. Aanvang 19.30 uur. Kaarten (GRATIS) te bestellen via: www.stadstheaterdebond.nl of stuur een mail naar: info@stadstheaterdebond.nl

Foto: Adelheid en mam
Tekst: Martin Meijerink.