Afbeelding

Inspiratiedag in het klooster in Denekamp 6 februari

DENEKAMP - De werkgroep Heel Natuurlijk Twente organiseert op zaterdag 8 februari een Inspiratiedag in het klooster van de zusters Franciscanessen in Denekamp.

Men kan deelnemen aan twee workshops van elk twee uur, op het gebied van natuurlijke gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Er kan worden gekozen uit de volgende workshops: klankschalen, kruidenzalf maken, tenen lezen, een lezing over de hack van de matrix, spelend en ontdekkend schilderen, een kruiden/inspiratie wandeling, geneeskrachtige edelstenen, yoga voor de vrouw, een PowerPoint over het klooster met rondleiding, en een interactieve workshop waarbij men met een kloosterzuster in gesprek gaat over het leven. Zie voor uitgebreide informatie over de verschillende workshops de website van Heel Natuurlijk Twente: www.heelnatuurlijktwente.nl/.

Aanmelden
Bij opgave kan men aangeven aan welke twee workshops men wil deelnemen. Men kan twee reserveworkshops opgeven, voor het geval één al vol zit. Opgave graag voor 5 februari via: info@heelnatuurlijktwente.nl. Het programma start om 09.30 uur en duurt tot 16.30 uur. De zaal is open vanaf 09.00 uur. Tussen de middag is er een gezamenlijke lunch. De kosten zijn 60 euro, inclusief 2 workshops, maaltijd, koffie/thee. Scholieren en studenten betalen 40 euro. Het klooster Huize Elisabeth is gevestigd aan de Gravenallee 11 in Denekamp. Bel voor informatie met Caroline Bosgoed, tel. 0541-35 42 85.

Rijke geschiedenis
Het klooster in Denekamp heeft een rijke geschiedenis en is een perfecte plek om even op een inspirerende manier tot rust te komen en aan jezelf te werken.