Afbeelding
Foto:

Villapark Eureka wint award

DEURNINGEN - Op donderdagavond 16 januari zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Villapark Eureka won de Gouden Zoover Award 2019 en behoort daarmee tot de beste vakantieparken van Nederland. Ze zijn zelfs uitgeroepen tot nummer 1 vakantiepark van Nederland.

Tijdens de feestelijke award uitreiking was de top vijf van elke categorie aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De gasten beoordeelden Villapark Eureka met een waarderingscijfer 9,8. Ze loven onder andere de Twentse gastvrijheid, de prachtige ligging en de schone bosvilla's. Familie Nieuwenhuis, eigenaar van het villapark: "We zijn ontzettend blij met deze geweldige waardering van onze gasten. We werken samen met onze medewerkers er elke dag aan om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een eerste plek en een Gouden Zoover Award!" De erkenning als beste vakantiepark van Nederland is ook een mooie opsteker voor het toerisme in Noordoost-Twente. Dit soort parken zijn erg geliefd bij de binnenlandse toerist.
Meer awards
De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Oranje Zoover Award. Voor een overzicht van alle winnaars kijk op: zoover.nl/blog. De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2019 worden meegenomen.