Afbeelding
Foto:

Het Alzheimercafé

OLDENZAAL - Op donderdag 30 januari wordt in het Alzheimer Café regio Oldenzaal wederom een bijeenkomst gehouden, deze keer met het thema: De rol van de huisarts bij dementie.

Als we ouder worden, hebben we allemaal wel eens last van vergeetachtigheid. Het geheugen werkt wat trager en we kunnen niet meer zoveel dingen tegelijk onthouden. We hebben wat moeite met het nemen van de juiste beslissingen en met het leren van nieuwe dingen. Maar wanneer wijst deze vergeetachtigheid op beginnende dementie? Wanneer is er reden om aan de bel te trekken, bij bijvoorbeeld de huisarts?

Gastsprekers
Gastsprekers van deze avond zijn huisarts A. van der Krabben en ouderenzorgverpleegkundige Mevrouw L. Spijkerman. Zij zijn gevestigd in het Gezondheidscentrum Haverstraat in Oldenzaal. Zij gaan in op bovenstaande vragen en vertellen wat de huisarts en de ouderenzorgverpleegkundige voor u kunnen betekenen en welke onderzoeken er mogelijk zijn.

Kom ook
U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Michgoriushuis aan de Marktstraat 10-12. Het programma begint om 19.30 uur en zal tot ongeveer 21.00 uur duren, met een pauze van een half uur. De toegang is gratis. Na afloop is er, onder het genot van een drankje, ruim gelegenheid om na te praten. Voor meer informatie over het Alzheimer Café kunt u terecht op www.alzheimer-nederland.nl of via het Michgoriushuis te Oldenzaal, telefoon (0541) 571414.