Afbeelding
Foto:

Graaf Martin en Gravin Patricia hoogheden bij Markloawen

OLDENZAAL - Na heel wat leuke carnaval-selfies door de jaren heen van hun samen presenteerden Graaf Martin, Gravin Patricia in Hotel Het Landhuis zich eindelijk in vol ornaat aan het publiek van O.C.V. de Markloawen afgelopen vrijdag.

Zij hebben Michael op de kop getikt tussen al het klussen door en benoemd tot Secretaris. Graaf Martin Damhuis is eigenaar van Martin Klein Werk in Oldenzaal en geen klus is hem te groot. Hij is 57 jaar en getrouwd met Adele, 52 Jaar. Ze hebben samen 3 kinderen Amber, Loes en Thijn. Gravin Patricia Urbach werkt als pedagogisch medewerker bij kinderdagverblijf de Droomboom in Hengelo en is 33 jaar. Ze is getrouwd met Benjamin Urbach. Hij is 43 jaar en samen hebben ze 2 kinderen Linde en Stijn. Gravin Patricia komt uit een echt Markloawen gezin, als kind was ze er altijd al te vinden. Sik Michael Beuvink, hij is de Broodbakker bij een van de grootste en bekendste supermarktketens van Nederland, AH in Oldenzaal. Onze Sik is 53 jaar en is getrouwd met Ria Beuvink en zij is 50 jaar. Ze hebben samen 2 kinderen Rick en Sanne. Ze gaan dit jaar voorop met de lijfspreuk: Met Kolder in de kop, goat dit joar, Groot en Klein bie de Markloawen veurop.

Opening residentie
De hoogheden nodigen u van harte uit om de opening Residentie bij te wonen. Deze opening van O.C.V. de Markloawen is op zondag 12 januari en begint om 11.00. Zij zien u graag bij de residentie Hotel Het Landhuis aan de Bentheimerstraat 118.