Alle hits van twee generaties Hazes in De Bond

OLDENZAAL - Als je je ogen dichtdoet dan is hij het gewoon… Jason Bouman won het SBS6 televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen en toert nu samen met zijn band langs de Nederlandse theaters. Op zaterdag 11 januari brengt hij de hits van twee generaties Hazes ten gehore in Stadstheater De Bond in Oldenzaal. Aanvang: 20.15 uur.

Met het nummer Kleine jongen van André Hazes zorgde Jason Bouman ervoor dat de jury van het tv-programma Bloed, Zweet en Tranen direct overtuigd was van zijn zangkwaliteiten. Deze nieuwkomer is inmiddels een blijver. Al twee generaties Hazes brengen met hun hits gezelligheid en verbroedering teweeg. Als de zevenkoppige band de Vlieger of Zij Gelooft in mij inzet, gaat het dak eraf. En wedden dat het publiek heel hard meezingt tijdens Leef? Zeker is: dit wordt een gigantisch meezingfestijn! Alleen meedeinen mag uiteraard ook.

Kaarten
Kaarten à 21,50 euro zijn te koop via www.stadstheaterdebond.nl of bij de theaterkassa, die geopend is van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot en 17.00 uur en telefonisch bereikbaar via 0541 53 91 90.

Veel te beleven
Stadstheater De Bond heeft ook voor 2020 een zeer uitgebreid programma met veel variatie. Naar goed gebruik wordt weer een mooie mix geprogrammeerd voor jong en oud, van theaterliefhebbers tot muziekfanaten. Kijk voor het volledige programma voor de komende tijd dan ook op de website. Let wel: populaire voorstellingen zullen snel uitverkocht zijn. Het loont dus om er op tijd bij te zijn met reserveren.