Afbeelding
Foto:

Geheugenspreekuur in Michgoriushuis

OLDENZAAL - Iedereen vergeet wel eens iets. Dat is geen reden om meteen ongerust te worden. Als u merkt dat de vergeetachtigheid toeneemt kan het echter prettig zijn om daar eens met een deskundige over te praten.

Vergeetachtigheid kan verschillende oorzaken hebben, zoals een ingrijpende gebeurtenis, ziekte of medicijnen. Soms wijzen geheugenproblemen op een begin van dementie. Als u zich zorgen maakt kunt u langskomen tijdens het geheugenspreekuur in het Michgoriushuis. Ook kunt u advies vragen wanneer u zich zorgen maakt over het geheugen van uw partner, ouders of andere familieleden. Een deskundige van Impuls, Carintreggeland, Zorggroep Sint Maarten of de Zorgfederatie Oldenzaal staat voor u klaar.
Het spreekuur is iedere eerste en derde dinsdag van de maand van 13.00 uur tot 14.00 uur aan Marktstraat 10-12 in Oldenzaal. Als een bezoek voor u fysiek niet mogelijk is, kan er een afspraak gemaakt worden voor een bezoek aan huis. Voor meer informatie of voor het plannen van een afspraak neemt u contact op met het Michgoriushuis via telefoonnummer 0541-571414 of e-mail: info@impuls-oldenzaal.nl.