Afbeelding
Foto:

Met mooie voeten de zomer in met Pedicure Praktijk Lotte

OLDENZAAL - Pedicure Praktijk Lotte helpt u graag aan mooie voeten en teennagels komende zomer!

De medische pedicure specialiseert in de behandeling van uiteenlopende problemen. Van een diabetische, reumatische of spastische voet tot de aanpak van schimmelnagels maar ook shellac nagellakken. Zij nemen uitgebreid de tijd voor persoonlijke aandacht. Zo krijgt u weer mooie nagels die gezien mogen worden!

Schimmelnagels
De winter is hét moment om traumanagels en mycose aan te pakken. Mycose is de benaming voor de schimmel die de huid en nagels kunnen infecteren. Om te voorkomen dat problemen verergeren is het belangrijk om de voeten goed te verzorgen. Een schimmelinfectie is besmettelijk voor uzelf en anderen. Met een goede behandeling en leefregels lost u deze snel en effectief op en voorkomt u kruisbesmetting. Denk er ook aan om uw sokken en schoenen te behandelen om zo terugkeer van de schimmel tegen te gaan. Het is verstandig om ook regelmatig een afspraak te maken voor het korter en dunner laten maken van de nagels; zo kan de schimmel tijdens het proces zo goed mogelijk verwijderd worden. Zo hebt u een reële kans om in de zomer weer een mooie nagel te krijgen.

Niet duur
Het behandelen van schimmelnagels hoeft niet duur te zijn. Een goed werkende tinctuur is verkrijgbaar voor 13,95 euro. Een behandeling voor uw schoenen 10 euro. Dus vanaf 24 euro hebt u al een compleet startpakket voor behandeling.

Gelakte nagels
Wilt u graag lang genieten van mooi gelakte nagels? Pedicure Praktijk Lotte gebruikt shellac; dit is geschikt voor alle typen nagels. Geniet weken lang van tenen met een mooie en nette uitstraling. Shellac vervaagt niet en behoudt zijn unieke kleur en glans. Het is ook 100 procent veilig.

Maak een afspraak
Maak een afspraak voor goed advies en behandeling bij Pedicure Praktijk Lotte, met een praktijk in Oldenzaal (Pr Bernhardstraat 4 BE12) en Denekamp (Clematisstraat 78). Kijk op: www.pedicurepraktijklotte.nl