Afbeelding
Foto:

Bezoekers In den Vijfhoek in de prijzen!

OLDENZAAL - Winkelcentrum In den Vijfhoek organiseert in december een leuke winactie. Klanten ontvangen bij deelnemende winkeliers een actiekaart die zij in kunnen vullen om kans te maken op leuke prijzen.

Inmiddels is de eerste van drie trekkingen geweest. Bij de eerste ronde werden al ruim 6.000 actiekaarten ingeleverd! Klanten ontvangen nog tot en met 24 december een actiekaart om in te leveren. Hiermee zijn telkens waardebonnen te winnen van 500 euro, 100 euro, 75 euro, 50 euro en 25 euro. Daarnaast worden ook waardebonnen ter waarde van 150 euro van Ultimate Choice verloot, waarmee u een belevenis naar keuze krijgt zoals een etentje, massage, hotelovernachting of uitje. De laatste trekking is op 27 december.

Winnaars
Deze vrijdag nemen de winnaars om 19.00 uur hun prijzen in ontvangst. Deze hebben persoonlijk telefonisch bericht ontvangen. Bij de eerste ronde werden tien prijzen weggegeven. De ontvangers zijn dhr/mw. Weppel, Nokkert, Schothuis, Latour, Grob, Baptist, Schasfoort, Jansen, Ekelhof en Uit het Broek.