Sociaal Team nu beter bereikbaar

OLDENZAAL - Het Sociaal Team Oldenzaal beschikt sinds kort over een eigen website: www.sociaalteam-oldenzaal.nl. Deze website helpt inwoners de weg naar het Sociaal Team te vinden en benadrukt de samenwerking tussen verschillende Oldenzaalse organisaties.

In het Sociaal Team Oldenzaal zitten ervaren en professionele medewerkers van Impuls, Wijkracht, Palet, Carintreggeland, Zorgfederatie Oldenzaal, Zorggroep Sint Maarten, Humanitas en Stichting Informele Zorg Twente. Het Sociaal Team probeert inwoners met een hulpvraag concreet te ondersteunen bijvoorbeeld op het gebied van maatschappelijk werk, geldzaken, zorg, wonen en ouder worden. De medewerkers werken nauw samen met elkaar, met andere hulpverleners en de gemeente. Deze nieuwe website, www.sociaalteam-oldenzaal.nl, sluit hier goed op aan. Al deze organisaties doen hun eigen ding om Oldenzalers te helpen, maar de ervaring leert dat mensen niet altijd de weg weten te vinden naar deze ondersteuning. Het opzetten van een nieuwe, eigen website draagt hier positief aan bij.

Eigen site
Een eigen website was al langer een wens van de partners. Hiermee wordt de onafhankelijkheid en samenwerking duidelijk gemaakt. Voor Oldenzalers is het Sociaal Team een belangrijke toegang naar ondersteuning en wordt met 1 loket 'van kastje naar de muur' voorkomen.

Hoe werkt het
Sociaal Team?

Het Sociaal Team Oldenzaal is iedere werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 13.00 uur. Telefonisch: 0541 57 14 14 (normaal beltarief). Ook bent u van harte welkom tijdens het inloopspreekuur. Dit is aan de Marktstraat 10 in Oldenzaal (het 'Michgoriushuis'). Mailen kan uiteraard ook via: contact@sociaalteam-oldenzaal.nl. Meer weten over het Sociaal Team Oldenzaal? Kijk dan op www.sociaalteam-oldenzaal.nl.