Afbeelding
Foto:

Herendiner van Ronde Tafel

OLDENZAAL - Twintig jonge mannen uit Oldenzaal en omgeving, tussen de 21 en 40 jaar, hebben zich als doel gesteld om de eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan. Op 13 november organiseerde de Ronde Tafel het tweede Heren voor Heren-diner; een leuke avond uit voor alleenstaande heren.

In het verleden hadden ze zich ook al ingezet voor diverse (Oldenzaalse) goede doelen. De oproep om deel te nemen aan het gratis diner werd in mijn sociale circuit goed ontvangen. Ik hoorde al snel dat Marcello, Salvatore, Herman en Gerard ook deel zouden nemen aan het gratis diner. Dus gingen we afgelopen woensdag naar het restaurant van de Molenkamp en lieten ons heerlijk verwennen met een uitstekend vier gangen diner, muziek en zang. Was het vorig jaar al een succes, nu waren er bijna 100 mannen naar de Molenkamp gekomen. De Ronde Tafel Oldenzaal is een hechte vriendenclub, die de dag ervoor de mouwen al hadden opgestroopt. Ze waren naar de locatie van Qua Koken gekomen om onder de supervisie van chefkok Joris ten Wolde in het Gelderman complex de voorbereidingen te treffen voor het diner. Het werd een succesvolle avond, oude vriendschappen werden weer hersteld en de verhalen aan tafel over Oldenzaal vroeger en nu waren onderwerpen van gesprek. Al met al een heel geslaagde avond dus.

Dankwoord
Heren u heeft ons oudere mannen een fantastische avond geboden, complimenten zijn dan ook op zijn plaats. Ook dit is het kloppend Hart van Oldenzaal.

Foto en tekst
Martin Meijerink