Afbeelding
Foto:

Verslag TiMaX/Devoko DS1 vs Pegasus DS1

DENEKAMP - Afgelopen zaterdag heeft TiMaX/Devoko dames 1 de tweede thuiswedstrijd van het seizoen gespeeld. Voor het eerst waren er ook mini's van de week aanwezig, Pien en Liz, dit vonden wij natuurlijk heel erg leuk.

We leren steeds meer van de wedstrijden en begonnen dan ook vol goede moed aan de wedstrijd tegen Pegasus DS 1, de huidige nummer 2. De eerste set liep gelijk op en was dus spannend. De scheidsrechter maakte een paar beslissingen waar wij het niet mee eens waren, wat helaas resulteerde in een gele kaart. Uiteindelijk wist Pegasus aan het langste eind te trekken en wonnen ze de set met 23-25.

Tweede set
De tweede set ging van start en we waren weer klaar voor de strijd. Echter maakten we een aantal persoonlijke fouten en werd het lastig om een voorsprong te creƫren. We wisten redelijk goed bij te blijven, maar Pegasus won alsnog met 18-25.

Derde set
De derde set ging iets beter, desondanks verliezen we ook deze set. Het eindigde in 19-25. De winst bleef niet in onze nieuwe sporthal, maar we gingen dat laatste puntje niet zomaar weggeven. De serve ging goed en we wisten de ballen af te maken. Ook Pegasus wist punten te maken, maar het was niet genoeg. Ook het enthousiasme van het publiek had zeker een positieve bijdrage hierin. De winst was voor ons; 25-20. Een mooie afsluitende set dus! Deze zaterdag zullen we het opnemen tegen VoCASA DS 2 in de VoCASA-hal in Nijmegen. Zij staan momenteel op de eerste plek, maar wij zullen er alles aan doen om de winst te pakken.