Afbeelding
Foto:

Open Huis Kip Installatietechniek

OLDENZAAL - Kip Installatietechniek vierde dit jaar het 60 jarig bestaan. Dat is voor het personeel en het management team niet ongemerkt voorbij gegaan. Het was een feestelijk gebeuren.

Wat zestig jaar geleden als eenmanszaak begon, is uitgegroeid tot een installatiebedrijf dat zich in de Twentse regio, maar ook ver daar buiten, prima staande weet te houden tussen de installatiebedrijven in den lande.
Kip Installatietechniek heeft een goede naam opgebouwd en met gepaste trots laat men dan ook het nieuwe onderkomen zien aan de Deventerstraat 1 te Oldenzaal.

Modern en innovatief
Ze nemen de tijd en laten mij ervaren hoe een modern en innovatief bedrijf zich heeft voorbereid op de toekomst. De aandacht is niet alleen gericht op de uitvoeringen van de veranderingen, maar ook op de voorbereidingen nodig om de veranderingen voor het personeel kwalitatief te borgen. De medewerkers die deze veranderingen in de toekomst mede moeten gaan uitvoeren zijn voorbereid op de toekomstige veranderende taken.

Duurzame ambitie
Met gepaste trots vertelt het managementteam dat het nieuwe pand aan de Deventerstraat volledig energieneutraal is ingericht. In de ultramoderne ingerichte showroom kan men zien hoe de allernieuwste technieken en duurzame innovaties kunnen worden uitgevoerd.

Monique Kip
De slogan "een slimme meid is op de toekomst voorbereid" is van toepassing op Monique Kip, de eigenaar van Kip Installatietechniek. Monique Kip die zich laat bijstaan door Algemeen directeur Ben Kalter en Technisch directeur Reynold Kip vormen samen het management team. Samen met het personeel heeft men het nieuwe onderkomen zo ingericht dat men slagvaardig en verantwoord te werk kan gaan.

In beweging
Energietransitie is de overgang naar een situatie waarin de energievoorziening structureel anders van aard en vorm zullen zijn dan in de huidige energievoorziening. Fossiele brandstof zal grotendeels vervangen worden door duurzame en zuinige energiebronnen. Van het gas af, ja zeker, maar dan zullen architecten bij de bouw van kantoren en woningen nu al rekening moeten gaan houden bij het ontwerpen. Installatiebedrijven staan dan voor de opdracht innovatief en creatief de transities te doen uitvoeren.

Maak kennis
Om u, ondernemers, ontwerpers, bouwers en woningbezitters te laten zien hoe en op welke wijze Kip Installatietechniek omgaat met deze veranderingen, nodigen ze u uit voor het open huis op zaterdag 30 november van 12.00 tot 16.00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u bekijken en beleven hoe Kip Installatietechniek is voorbereid op de toekomst - ook uw toekomst. Kip Installatietechniek is gevestigd aan de Deventerstraat 1 7575 EM te Oldenzaal. (industrieterrein Het Hazewinkel). Mail: Info@kip-installatietechniek.nl of kijk op: www.kip-installatietechniek.nl. Tel: 0541-513301

Foto van links naar rechts : Reynold Kip (technisch directeur) Monique Kip (eigenaar) Ben Kalter (algemeen directeur)

foto en tekst Martin Meijerink.